De praktijk / locaties

De praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen heeft haar hoofdlocatie binnen het gezondheidscentrum de Hanze. Deze locatie is in september 2012 geopend en bevindt zich aan de Oostzeestraat 38. Binnen het gezondheidscentrum is veel samenwerking met de andere praktijken welke zich hebben gevestigd in het gezondheidscentrum. Er is een kindervoetenspreekuur met Innofeet Nijenhuis en is er samenwerking met de diƫtist van Diƫtistenpraktijk van Asselt tijdens Cool 2B Fit.

 

Prisma

Naast de hoofdvestiging heeft de Praktijk voor Kinderfysiotherapie een dependance binnen het gebouw Prisma. Binnen Prisma zijn 2 scholen gehuisvest namelijk de Prisma en de Enkschool. 

Voor meer informatie over Prisma: www.prismakampen.nl.

 

De Klim Op

Vanaf 1 mei 2015 heeft de Praktijk voor Kinderfysiotherapie ook een depemdance binnen de Klim Op. De klim op is een dagcentrum voor kinderen tot 18 jaar met een verstandelijke en/ of meervoudige beperking. Voor meer informatie kijk op www.klim-op-kampen.nl.

 

Naast deze drie locaties komen de kinderfysiotherapeuten ook bij de kinderen op school kijken indien de school eveneens tegen motorische problemen aanloopt. Ook komen wij bij de kinderen aan huis, dit gebeurd met name bij de zuigelingen en de kinderen die minder mobiel zijn.