MENU

MENU

De praktijk / locaties

De praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen heeft haar hoofdlocatie binnen het gezondheidscentrum de Hanze. Deze locatie is in september 2012 geopend en bevindt zich aan de Oostzeestraat 38.

Binnen het gezondheidscentrum is veel samenwerking met de andere disciplines/ praktijken welke zich hebben gevestigd in het gezondheidscentrum. Er is een kindervoetenspreekuur met Innofeet, is er samenwerking met Diëtistenpraktijk van Asselt tijdens Cool2BFit, samenwerking met Fysiotherapiepraktijk Papegaaij en Tegelaar: er wordt tijdens de Zwangerfit cursus een avond gegeven over de motoriek van kinderen en worden kinderen soms doorverwezen naar de kindermanueel therapeut Elina Berghorst.

Het gezondheidscentrum is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en minder validen. Zo is er een aangepast toilet aanwezig, een lift en zijn de ruimtes goed te bereiken.

Prisma

Naast de hoofdvestiging heeft de Praktijk voor Kinderfysiotherapie een dependance binnen het gebouw Prisma. Binnen Prisma zijn 2 scholen gehuisvest namelijk de Prisma en de Enkschool. 

Voor meer informatie over Prisma: www.prismakampen.nl.

De Klim-Op

Vanaf 1 mei 2015 heeft de Praktijk voor Kinderfysiotherapie ook een dependance binnen de Klim Op. De klim op is een dagcentrum voor kinderen tot 18 jaar met een verstandelijke en/ of meervoudige beperking. Voor meer informatie kijk op www.klim-op-kampen.nl.

 

Speciale peutergroep Okidoki

Dit is de speciale peutergroep, onderdeel van De Klim-Op. Hier komen kinderen tussen de 1-4 jaar waarbij er (vermoeden van) een ontwikkelingsachterstand is. Voor meer informatie kijk op www.klim-op-kampen.nl/de-mogelijkheden/speciale-peutergroep

 

Het Stroomdal

Ook hier wordt kinderfysiotherapie gegeven voor de kinderen uit de wijk Onderdijks. Er wordt intensief samengewerkt met de school.

 

De Willem van Oranjeschool

Deze school biedt sinds kort ook onderwijs aan kinderen met een TOS (taalontwikkelingsstoornis) in samenwerking met Kentalis. Hierdoor is zowel logopedie als kinderfysiotherapie op de school aanwezig.

 

IJsselmuiden

Vanaf 1 januari 2023 beschikken wij over een locatie in IJsselmuiden, dorpsweg 43-A. Alhier zullen wij de kinderfysiotherapie binnen Ijsselmuiden gaan verzorgen. Onze praktijk zit hier gevestigd boven studie N drie 8, ingang aan de achterzijde via het Markeresplein. 

 

Naast deze locaties komen de kinderfysiotherapeuten ook bij de kinderen op school kijken indien de school eveneens tegen motorische problemen aanloopt. Ook komen wij bij de kinderen aan huis, dit gebeurd met name bij de zuigelingen en de kinderen die minder mobiel zijn.